tisdag 8 januari 2013

Kesoplättar med salami, brieost och physalisfrukt


 
Tyvärr är jag ingen stor beundrare av keso, men jag ville ge dem ett försök. De gick dessvärre inte hem hos mig, men den som gillar keso, brie och salami ska prova detta.
Receptet är taget ur kokboken - Snabbt ner i Vikt med LCHF - enkelt och supergott!
 
Recept för 14 plättar:
2 ägg
250g keso
1 msk fiberhusk
lite salt
Tillbehör:
Brieost, salami och physalisfrukt
 
Dela äggen i gulor och vitor. Vispa äggvitan hårt.
Blanda keso, fiberhusk, salt och äggulor.
Rör sedan försiktigt ner äggvitan.
 
Hetta upp en plättlagg med smör och grädda plättarna några minuter på varje sida.
 
Lägg på brieost, salami och physalisfrukt före servering.
 
 
Fungerar som frukost eller mellanmål. Variera smaken genom att använda kokos, kanel och kardemumma eller kesella och jordgubbar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar