onsdag 21 augusti 2013

Micro-bröd och Tonfiskröra

Idag slängde jag ihop en lunch på 10 minuter!
 
Och gott blev det :)
 
 
Börja med att göra tonfiskröran.
Det går att göra den dagen innan och förvara övertäckt i kylen. Du behöver: En burk tonfisk i olja, en rödlök och en rejäl klick majonäs.
 
Öppna burken till tonfisken och häll av oljan.
Hacka en rödlök.
Lägg tonfisken och rödlöken i en skål tillsammans med majonnäsen och blanda runt.
 
 
Gör sedan Micro-bröden.
Smält 1 msk smör i micron.
Blanda 1 1/2 msk kokosmjöl, 1 msk fiberhusk och en nypa salt i en skål.
Tillsätt det smälta smöret och 2 ägg och blanda runt.
Bred ut smeten i en djup tallrik och mikra den ca 2,5 - 3 minuter.
Lossa brödet från tallriken och skär eventuellt i mindre bitar.
 
Jag har tidigare lagt ut en version av Micro-bröd på bloggen och den hittar du här.
 

2 kommentarer:

  1. Bra med goda och enkla luncher. Det behöver inte vara krångligt för att det ska bli gott.

    SvaraRadera