Min Sambo ville idag äta spagetti och köttfärssås och detta vill jag ju helst inte äta eftersom det är så mycket kolhydrater i pasta. Så jag gjorde en egen variant. Sambon vågade dock inte smaka, men jag måste säga att jag blev positivt överaskad, för det var faktiskt gott!
Köttfärssåsen: (2-3 port)
Blandfärs 400g
3 dl Grädde
1 gul lök
1 burk/tetra krossade tomater
En liten klick smör
Salt, svartpeppar, grillkrydda
Bryn löken lite lött i stekpanna, tillsätt Köttfärsen och stek tills den är brun.
Tillsätt grädde, krossade tomater och kryddor efter smak.
Vitkålspagetti: (2 port)
1 hel vitkålshuvud
en rejäl klick smör
salt och peppar
Lägg i en rejäl klick smör i stekpanna och låt smälta, när det slutat bubbla lägger du ner vitkålen och tillsätter kryddor efter smak. Stek detta tills det mjuknar en del.
Klart!
// Jeanette Mattsson @ Jeanettes Viktresa
// Jeanette Mattsson @ Jeanettes Viktresa
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar