måndag 11 november 2013

Bild: Före - Efter (Pågående)


 
Här är då en bild på mig innan jag började min viktresa och en bild på mig nu 7 månader efter att jag påbörjat min viktresa!
Det har hänt en hel del, även om jag är långt ifrån klar ännu!
Jag har här gått ner 23 kilo :)
 
De första 6 månaderna gick jag ner i vikt enbart genom att ändra kost och lite lättare motion, såsom promenader.
Den senaste månaden har jag även lagt till styrketräning på gymmet!

9 kommentarer:

  1. Hej hej, jag har just hittat din blogg och säger bara, starkt jobbat=) har just påbörjat min viktresa för hundraåttioelfe gången, och hoppas verkligen att jag ska fixa det denna gång då med hjälp av denna underbara kost. Men ett mål på 25kilo så lär det ju ta lite tid men jag mår riktigt bra av att ta bort dessa kolhydrater. Lev och må och så hoppas jag du hittar motivationen igen. /Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack för de uppmuntrande orden! :) :)
      Ja, jag försökte också mig på ca 50 försök att gå ner i vikt innan jag gjorde detta senaste seriöst försök och jag är så glad för att det fungerar!
      Nu känns det som om inget kan stoppa mig! :P
      Jag önskar dig all lycka med din viktresa och hoppas få se dig här på bloggen igen!

      Radera
  2. Ojoj, du har ju kommit riktigt riktigt långt sedan starten, var stolt och framförallt glad att det fungerat så fint! Det verkar ju inte heller vara så enformig mat du äter så ha inte dåligt samvete för att det blir lite samma samma, det kan ju dessutom vara kul att lägga upp samma bilder på bloggen igen och visa vad dina favoriter är!

    Önskar dig
    Allt gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Majoren!
      Jo det har du ju rätt i att man kan lägga upp gamla bilder igen eller i alla fall kaske fota det jag lagar och länka till tidigare recept så blir det lite variation med bilderna. Tack för tipset!

      Radera
  3. Mega inspirerande!!
    Har jobbat på i 2 veckor nu o det sker ingenting... Vet inte vad jag gör för fel helt enkelt men nåt är det..

    Jobba på vidare mot ditt mål, klem Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anna!
      Jag har full tillit till denna livsstil som jag har nu, med den kosten jag äter och jag tror att den fungerar för alla om man bara ger kroppen tid att "fatta gallopen" och innan den ger svar för förändringen! Och jag tror att detta är e bra livsstil oavsett om man vill gå ner i vikt eller bara må bra! Jag har människor i min bekantskap som testat och inte tycker att det fungerar med lågkolhydratkost och då har jag sagt att de ska hålla ut och kämpa på. För vissa tar förändringen längre tid medan den för andra sker omedelbart. Jag har läst om dem som inte märker en förädring i vikten på hela första året och sedan tar det fart ordentligt nedåt.
      Annars kanske det är så att du har ett större intag av kolhydrater än vad du är medveten om, se över din kost noga och om du fortfarande tror att du äter bra så skulle jag säga "Håll ut". Köp annars en kokbok om lågkolhydratkost och följ recepten slaviskt, både morgon, middag och kväll under en period.
      Jag önskar dig all lycka och håller tummara att det löser sig för dig snart!

      Radera
    2. Tusen tack för goda råd!! Inne på 6e veckan, inte ett gram ner så jag jobbar på såhär över jul o ska då se på saken...vad gör jag inte helt rärr!!

      Klem Anna

      Radera
  4. Wow verkligen imponerande och en stor förebild för dom som strävar efter viktminskning.. Fortsätt kämpa på! /Skriet

    SvaraRadera
  5. Bra jobbat! Grattis till framgångarna

    SvaraRadera