tisdag 23 april 2013

Wraps med tonfiskröra



 
Tortilla Wraps 4 st:
4 ägg
100 g cream cheese (färskost)
2 msk fiberhusk
2 msk kokosnötmjöl
smör till stekning
 
Vispa äggen till en fluffig smet i en bunke, ca 3 minuter med elvisp.
Tillsätt färskosten och blanda väl.
Blanda ner fiberhusk och kokosnötmjöl och rör om till en slät smet.
Låt stå och svälla ca 15 minuter (gör under tiden tonfiskröran).
 
Kavla ut tunna tortillas mellan oljade bakplåtspapper. Lägg en liten mängd smör i en stor stekpanna.
Lyft en tortilla med pappret och vänd ner den i pannan. Dra försiktigt av pappret, putta gärna med en stekspade.
Stek på låg värme tills brödet fått en lätt gyllene färg. Vänd och stek den andra sidan. Upprepa proceduren med resten av bröden. Låt svalna på galler under bakduk.
 
 
alt. Man kan också grädda dem alla samtidigt i ugn med varmluftfunktion.
Grädda i 150-175 grader i cirka 10 minuter.
 
 
Tonfiskröra:
2 burkar tonfisk i vatten
1 rödlök
 ca 4 msk majonäs
 
Öppna burken med tonfisk och häll ut vattnet, hacka löken.
Blanda tonfisken med löken och tillsätt majonäs efter smak.
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar